İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çevrim İçi Kazanım Değerlendirme Çalışması

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan kazanım değerlendirme çalışması uzaktan eğitim süreçlerini ve öğrencilerin kazanım durumlarını değerlendirmek amacıyla 9.,10. ve 11.sınıflara uygulanacaktır.

9. Sınıflar : 8 Haziran 2021 Salı

10. Sınıflar : 9 Haziran 2021 Çarşamba

11. Sınıflar : 10 Haziran 2021 Perşembe

Kendi sınıfınıza uygun zaman diliminde sisteme giriş yapabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimizin eksiksiz katılımını bekliyoruz. Sınıfların sisteme giriş tarihleri ve gerekli açıklamalar aşağıda yer almaktadır:

Sıkça Sorular Sorular

1) Sınav ekranına nasıl girebilirim?

Tarayıcınızın adres çubuğuna http://izmir.meb.gov.tr/soru yazdıktan sonra gelen sayfada "Öğrenci Girişi" butonuna tıklayarak sınav giriş ekranına ulaşabilirsiniz.

2) Sınav ekranına giriş yapabilmek için "Kurum Kodu" bilgisi istiyor. Bunu nereden bulabilirim?

Okulumuzun Kurum Kodu:165359

3) Kurum Kodu ve okul numaramı doğru bir şekilde yazdım ancak "Kurum kodu ya da öğrenci numarası hatalı" uyarısıyla karşılaşıyorum.

Bilgileriniz sisteme işlenmemiş ya da hatalı girilmiş olabilir. Düzeltilmesi için okul idarenize başvurunuz.

4) Sınav ekranına giriş yaptım ancak "Aktif sınav bulunamadı" uyarısıyla karşılaşıyorum.

Sınavlar her sınıf düzeyi için kendi sınav gününde aktif edilecektir. Daha öncesinde sınav ekranına giriş mümkün değildir.

Yayın: 04.06.2021 - Güncelleme: 04.06.2021 23:49 - Görüntülenme: 614