Şbt

Mrt

Okulumuzda HEDEF YKS için belli aralıklarla yaptığımız deneme sınavlarımıza sona yaklaşıldığından  hız verdik. Denemelerimize 9 ve 11.sınıflarımızı da ekledik. Okulumuzda çeşitli branşlarda 12.sınıf öğrencilerimizle birebir derslerimizi de planlıyoruz. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencimiz Muhammed Vefa GÖZCÜ Dart alanında Avrupa 3.sü. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Okulumuzun imkanları dahilinde Fizik,Kimya ve Biyoloji laboratuvarlarımız bulunmaktadır.Bunun yanı sıra Akıl Oyunları, Fizik,Dini Musiki,Görsel Sanatlar ve Kur'an-ı Kerim okuma sınıflarımız oluşturulmuştur.

May

2013-2021 yılları arasında  öğrencilerimizin yorum ve muhakeme gücünü artırması ve üniversite sınavına hazırlık kapsamında çıkan sorulardan öğrencilerimize 45 soruluk deneme sınavları yapıldı. Emeği geçen İmam Hatip Meslek Zümresi Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizin derslere olan  farkındalıklarını arttırmak, onların hayal dünyalarının ve analitik düşünme becerilerinin gelişimine katkı sağlamak,dersleri daha ilgi çekici hale getirmek  amacıyla farklı ders ve konularda resfebeler hazırladılar. Öğrencilerimiz kendi tasarlamış oldukları resfebeleri derslerde sınıf arkadaşlarıyla paylaştılar.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte hamsboll,satraç,langırt,masa tenisi,hava hokeyi gibi sportif etkinlikler yapılmıştır.İzmir İmam Hatipler Bilim,Teknoloji,Kültür,Sanat ve Spor şenliğimizde öğrencilerimizin ve  velilerimizin desteği ile okulumuzda kermes düzenlenmiştir.Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte sıfır atık projesi kapsamında bahçemizi güzelleştirmek için  lastikleri boyayarak çiçek dikimi gerçekleştirilmiştir.

May

Ramazan ayı  boyunca İHL. Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz rehberliğinde mukabeler okunmuştur. Öğrencilerimiz belirlenen camiilerde vaaz ve hutbe uygulamasına katılmışlardır.Kandil programları uygulama camimizde ve diğer camilerde öğrencilerimizin katılımıyla yapılmıştır.