İLYAS DUMAN - OKUL MÜDÜRÜ

.

1969 Bergama doğumluyum. İlk, orta ve lise tahsilimi Bergama da tamamladım. Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Ana Bilim Dalından 1990 yılında mezun oldum. İlahiyat Ön lisans eğitimi aldım. Öğretmenlik mesleğine Bingöl Karlıova Kantarmaya Çatak Ortaokulunda başladım. Sonra Bursa-Orhangazi´ye geldim. Ardından İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesinde, Bergama Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bergama Ticaret Lisesi, Bergama Anadolu Öğretmen Lisesin de görev yaptım. Müdür Yardımcılığı, okul müdürlüğü, kurucu Anadolu Lisesi müdürlüğü, Kınık’ta şube müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü vekaleten, Foça, Bergama ve Menemen’de kadrolu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptım.10/10/2017 tarihinde okulumuzda göreve başladım, devam etmekteyim Evliyim, iki kızım iki oğlum var. Çocuklarımın hepsi eğitim ve öğretimlerini İmam Hatip okullarında gerçekleştirdiler.