Şbt

Oku-Yorum Projesi kapsamında okulumuz proje ekibi kuruldu.Kitap belirleme komisyonumuz oluşturuldu.Öğretmen, öğrenci  ve velilerimize duyuru ve slaytlı tanıtımları yapıldı.Bu doğrultuda kitaplar tespit edilip KTS girişi yapıldı.Okulumuzda 20 takım oluşturmayı hedefledik.12 Şubat 2021 tarihine kadar takımlarımızın oluşumu tamamlanacaktır.

Ock

16/01/2021 tarihinde Dilek hocamız üniversiteye hazırlalık yapan öğrencilerimiz ile motivasyon çalışmasını gerçekleştirmiştir.

Ock

Ocak ayı Üniversite tanıtımları kapsamında İstanbul'daki üniversitelerin tanıtım filmleri.

Ock

Motivasyon,Hedef Belirleme ve Verimli  Çalışma hakkında Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Dilek Öztürk tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize EBA üzerinden bilgilendirme semineri yapılacaktır.

Ock

Her ay okulumuzda farklı üniversitelerin tanıtımları yapılmaktadır.Bu ay İstanbul-1 tanıtımı yapılmıştır.

Kas

https://youtu.be/dq1ONf5VGd0  Okulumuzun Tanıtım Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız.

May

Okulumuz öğrencilerinin oluşturduğu "Okul Radyosu" her cuma öğlen arasında yayındadır. Etkinlikte seçilen konu ile ilgili şiir ve düz yazı örnekleri öğrencilerle paylaşılmaktadır. Ayrıca ayet ve hadisler okunup açıklanmaktadır.

May

Nis

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI OKUL SPORLARI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA GÜREŞ GREKO ROMEN BRANŞI GENÇ ERKEK B ERKEK İZMİR İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKASINDA OKULUMUZ TAKIM HALİNDE İL İKİNCİSİ OLMUŞTUR.

MÜSABAKA TARİHİ:    10.01.2017

FERDİ OLARAK DERECEYE GİREN SPORCU ÖĞRENCİLERİMİZ:

1-) 50 KG. SALİH SEDEF                                               İL BİRİNCİSİ

2-) 54 KG. TALHA UMEYİR ATEŞ                                İL BİRİNCİSİ

3-) 50 KG. FIRAT İP                                                       İL İKİNCİSİ

4-) 42 KG. ÖMER FARUK GÜLER                                İL ÜÇÜNCÜSÜ

5-) 63 KG. MUHAMMED YAKUP BİLGİN                  İL ÜÇÜNCÜSÜ

6-) 76 KG. HASAN HÜSEYİN KALE                             İL ÜÇÜNCÜSÜ

Nis

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI OKUL SPORLARI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA GÜREŞ GREKO ROMEN BRANŞI GENÇ ERKEK B KATEGORİSİ BÖLGE ŞAMPİYONASI.

MÜSABAKA TARİHİ:    04.03.2017

DERECEYE GİREN SPORCU ÖĞRENCİLERİMİZ:

1-) 54 KG. TALHA UMEYİR ATEŞ                                BÖLGE BİRİNCİSİ

2-) 50 KG. SALİH SEDEF                                               BÖLGE İKİNCİSİ

3-) 50 KG. FIRAT İP                                                      BÖLGE ÜÇÜNCÜSÜ

4-) 42 KG. ÖMER FARUK GÜLER                                   BÖLGE ÜÇÜNCÜSÜ

Nis

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI OKUL SPORLARI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA DART BRANŞI GENÇ ERKEK A ERKEK İZMİR İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKASINDA OKULUMUZ TAKIM HALİNDE İL İKİNCİSİ OLMUŞTUR.

MÜSABAKA TARİHİ: 29.03.2017

SPORCU ÖĞRENCİLERİMİZ:

1-) CİHAT CAN KARAMAN    A 10/D

2-) FURKAN KARAMAN         A 10/A

3-) OĞUZHAN COŞKUN         A 10/A

4-) ALİ KEMAL AŞKIN             A 9/B

Nis

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI OKUL SPORLARI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA BOCCE  BRANŞI GENÇ ERKEK A ERKEK İZMİR İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKASINDA OKULUMUZ TAKIM HALİNDE İL DÖRDÜNCÜ OLMUŞTUR.

MÜSABAKA TARİHİ: 03-04-05/04/2017

SPORCU ÖĞRENCİLERİMİZ:

1-) HABİL ALDEMİR

2-) BİLAL DEMİR

3-) ERAY ER

4-) AHMET EROL

Nis

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI OKUL SPORLARI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA  ATLETİZM DİSK BRANŞI GENÇ ERKEK A ERKEK İZMİR İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN AHMET EROL İL ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.

MÜSABAKA TARİHİ:   15.03.2017