İZMİR / KARŞIYAKA - Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Murat Mücahit  YENTÜR,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Mehmet Tahir BÜDÜN,İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yusuf YILMAZ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Şaban KARAKOÇ okulumuzu ziyaret ettiler. Yazar Taha KILINÇ "Neyi Nasıl Yapmalı" konferansı ile okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile buluştu.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası kapsamında yapılan kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Ahmet Melih YILDIRIM ilçe 3.sü olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Fatma Zehra YEĞİN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz akıl oyunları sınıfımızdaki tüm masalara öğrencilerin ulaşabilecekleri şekilde mangala,satranç takımları ,kelime oyunu,dokuztaş oyunu,set oyunu,dama,abalone,surakarta,3D building,dobble,ingilizce tabu ve go oyunları vardır. Öğrencilerimiz istedikleri serbest zamanlarında oyunlara erişim sağlayabilmektedirler.Akıl oyunları sınıf panosundaki kağıda ad-soyad ,sınıf ve alınan oyun bilgilerini yazmak ve zamanında teslim etmek koşuluyla pansiyonda kalan öğrencilerimiz istedikleri oyunları pansiyona götürerek akşamları da oynayabilmektedir.Emeği geçen Matematik Öğretmenimiz Emine Ebru ERÜS'a teşekkür ederiz.

Mrt

Bilişim teknolojileri öğretmenimiz tarafından öğretmenlerimize ve öğrencilerimize güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması semineri verilmiştir

Mrt

Sportif etkinlikler kapsamında öğrencilerimizin ilgi duyduğu alanlarda takımlar oluşturularak bir çok farklı branşlarda müsabakalar düzenlenmektedir.Her öğrencimizin en az bir spor dalında kendini geliştirmesi için fırsatlar sunulmaktadır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Meslek dersi öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan plan dahilinde haftanın ayet ve hadisi okulumuz girişinde hafta boyu gösterilmektedir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

10,11 ve 12. sınıf öğrencilerimize her ay okulumuzda oluşturmuş olduğumuz komisyon tarafından deneme sınavı yapılmaktadır.Emeği geçen eğitim koçlarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Kur'an-ı Kerim,Hitabet ve Mesleki Uygulama dersleri kapsamında İmam Hatiplik,Müezzinlik ve Vaizlik uygulamaları meslek dersleri öğretmenlerimizin önderliğinde her hafta uygulama yapılmaktadır.Emeği geçen öğretmen ve öğrecilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin Ziya Gökalp Kültür Merkezi'nde büyük bir özveri ile hazırlamış olduğu İstiklal Marşı'mızın Şairi Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla anmak, onu daha yakından tanımak ve tanıtmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz programı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz Musîki Programı öğrencimiz Muhammed Halil DAMBURACI Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında ilçe birincisi olmuştur. Müzik öğretmenimiz Gül FİLİZERGİL 'e teşekkür ederiz.