Nis

Emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Din Görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler ile ilgili öğrencilerimize farkındalık sohbetleri düzenledik.Emeği geçen Meslek Dersi Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Saygı ve minnetle anıyoruz.Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencimiz Ertuğrul Tunç Ezbere İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında İl birincisi olmuştur.Ogrencimizi tebrik eder. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin dil becerilerine katkı sağlayacak İngilizce gazetemiz ve  özgün sözler panomuz oluşturulmuştur. Emeği geçen İngilizce öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

YKS 'de başarılı olan öğrencilerimiz sınava hazırlanan öğrencilerimiz ile buluşturulmuştur.Sınav öncesi öğrencilerimizin motivasyonunun artmasında önemli olan mezun öğrencilerimize teşekkür eder,iş yaşamlarında başarılar dileriz.

Mrt

Fizik Öğretmenimiz Mehmet SERTKAHYA'ya  teşekkür eder.Öğrencilerimize yarışmada başarılar dileriz.