May

Kültür ve medeniyetimizin düşünceye, varlığa, insana, eğitime, bilime, sosyal hayata, şehre, sanata, mimariye, dil ve edebiyata yansımaları.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizle okuyorum etkinliklerimiz. Emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Nis

Günümüzde internet; iş, iletişim, eğlence, alışveriş ve en önemlisi bilgiye ulaşmak için en sık kullanılan platformlardan biri halini almıştır. İnternetin insanların hayatında bu kadar önemli alanlarda rol almasıyla doğru orantılı olarak internette paylaşılan veri miktarı da artmıştır. İnternet üzerinde paylaşılan bu verilerin insanlara sağladığı yararların tartışılmaz bir gerçek olmasının yanı sıra internet büyük ve karmaşık bir sistem olduğu için bu sistem üzerindeki boşlukların kötü amaçlar için kullanılması internet kullanıcılarını tehdit edebilmektedir. Bilişim Teknolojileri Koordinatör Öğretmenimiz Şakir TAŞ tarafından Sosyal Ağların Güvenli Kullanımı ile ilgili  öğrencilerimize sunum yapılmıştır.

Nis

E TWINNING PROJEMİZDE ÇEVRE SORUNLARI İLE İLGİLİ YAPMIŞ OLDUĞUMUZ TOPLANTIMIZ.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZ PROJE ORTAKLARIMIZ İLE BİRLİKTE DOĞAYI KORUMAK ÜZERİNE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Nis

GELECEĞİN İÇİN DOĞAYI KORU  E TWINNING PORJEMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZ FARKLI ÇALIŞMA GRUPLARIYLA BİRLİKTE SUNUMLARA KATILDILAR.

Nis

GELECEĞİN İÇİN DOĞAYI KORU E TWINNING PROJESİ İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU AFİŞİMİZ BİRİNCİ OLMUŞTUR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

GELECEĞİN İÇİN DOĞAYI KORU E TWINNING PROJESİNDE OKULUMU ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU LOGO İKİNCİ OLMUŞTUR.

Nis

"GELECEĞİN İÇİN DOĞAYI KORU " E TWINNING  PROJESİ KAPSAMINDA İLİMİZİ TANITAN TAKVİM ÇALIŞMASI YAPILDI.